Välkommen till min blogg!

Jag är glad att du läser. Min tanke är att här uppmärksamma och samla allt det fina runt omkring mej. Det blir en blandning av sådant som intresserar mej, som i första hand trädgården, naturen, hemmapyssel, färg och form, lite om djuren i mitt liv och i trädgården. Tankar om stort och smått och en hel del planer. En blandning av allt möjligt med andra ord. Komentera gärna!

tisdag 10 november 2015

Juli, bakom garaget..
Prästkragar och Mariaklockor. Har fått stöda upp båda växtarterna för de har blivit så tunga att de inte vill orka växa upprätt. Ska försöka minnas att nästa år binda upp dem ordentligt eller fixa annat stöd. I bakgrunden blommar gula Praktlysingar som sprider sej fint från år till år.Området bakom garaget och vid vedstapeln. Nejlikan " Fire and Ice" blommade fint. Fått den av mamma. Kungsmyntan fått flitigt besök av humlor. Den är från en granne och har blivit en tålig favorit.Vit Purpurklätt. Tycker att de silverfärgade stammarna och bladen är fina och lyser bra upp i rabatten.


Blommande blå Isop och en Knölklocka i bakgrunden. Samma rabatt, här syns oxå Måbärsbusken och en del självådda blommande Digitalisar. Rosenspirean blommar bakom Måbärsbusken. Stjärnflocka, blommar ännu fint, bladen tycks tyvärr snäckorna gilla att äta på, så de ser ganska eländiga ut. På bilden under Myskmadran som har spridits sej väldigt bra här hos mej, tror den tioodubblat sej under en säsong. En marktäckare sägs det förstås att den också är.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar