Välkommen till min blogg!

Jag är glad att du läser. Min tanke är att här uppmärksamma och samla allt det fina runt omkring mej. Det blir en blandning av sådant som intresserar mej, som i första hand trädgården, naturen, hemmapyssel, färg och form, lite om djuren i mitt liv och i trädgården. Tankar om stort och smått och en hel del planer. En blandning av allt möjligt med andra ord. Komentera gärna!

måndag 7 november 2011

Hej på er alla!




Mitt försök som bloggare börjar tydligen nu. Höst och mörkt ute och trädgården som varit det stora intresset hela sommaren får man glömma för några månader framåt. Det känns tomt men försöker trösta mej med att hösten och vintern kan vara vacker på sitt sätt. Som avsked till trädgården var jag för nån vecka sedan ut och tog lite bilder. November börjar nu men vädret har varit varmt och färgerna var vackra.



 Första bilden är av rosen "The Fairy" som planterades detta år, blommar ännu så här fint långt in i oktober 


Bilden under kärleksörterna som ochså lyser upp i rabatten.




Somamrbodan min som står bland höstlöven och ser ensam och tillstängd ut. Vattentunnan tömd för i år och trädgårdsprydnaderna och krukor inplockade.

1 kommentar:

  1. Va roligt! :) fina bilder! tänk att de ännu är så varmt att blommorna orkar blomma, lustig den där naturen :) kram, Leena

    SvaraRadera